Γρήγορο hosting

Εάν αναζητάτε γρήγορο hosting και αξιόπιστα πακέτα web hosting, τότε είστε στο σωστό άρθρο! Ως έμπειρος webmaster με πάνω από 40 ιστοσελίδες στο ενεργητικό μου, θα προσπαθήσω να σας αναλύσω όλα τα «κρυφά» και μη σημεία του web hosting. Πως να επιλέξετε ένα γρήγορο πακέτο hosting, τι εταιρείες να επιλέξετε, γιατί να επιλέξετε Ελληνικό web hosting και άλλα.
γρηγορο hostingΓρήγορο hosting
Γενικά για το web hosting

Το web hosting ανήκει στη κατηγορία των υπηρεσιών διαδικτύου και προσφέρεται από τις εταιρείες παρόχους. Υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων δεν προσφέρουν μόνο οι μεγάλοι πάροχοι ISP όπως forthnet,ote, κτλ – ίσα ίσα που οι καλύτερες υπηρεσίες hosting ΔΕΝ είναι απ’αυτές τις εταιρείας(θα εξηγήσω πιο κάτω το γιατί). Έτσι, για να έχετε εσείς την ιστοσελίδα σας πάντα online και διαθέσιμη για όλους, θα πρέπει να επιλέξετε μια αξιόπιστη εταιρεία web hosting όπου εκεί θα έχετε τα αρχεία σας και την ιστοσελίδα. Η εταιρεία έπειτα αναλαμβάνει να είναι πάντα προσβάσιμη, 24ώρες το 24ωρο.

Πακέτα web hosting

Το web hosting έχει αρκετές επιλογές να σας προσφέρει. Από οικονομικά πακέτα μέχρι μεγάλες custom λύσεις για ιστοσελίδες με εκατομμύρια επισκέπτες. Οι τιμές στο web hosting καθορίζονται τόσο από το πακέτο που θα επιλέξετε – δηλαδή πόσους πόρους συστήματος χρειάζεστε όσο και από την εταιρεία που θα επιλέξετε. Συνήθως οι πιο μικρές εταιρείες προσφέρουν πιο δελεαστικά πακέτα hosting αλλά υστερούν σε άλλα πράγματα, όπως π.χ. την υποστήριξη των συστημάτων και των πελατών.

Τιμές web hosting

Οι τιμές στο hosting ξεκινάνε ιδιαίτερα χαμηλά – κοντά στο 1-2€ / μήνα για ένα απλό πακέτο φιλοξενίας. Εάν σκεφτούμε το τι μας προσφέρει αυτό το πακέτο(μια ολόκληρη ιστοσελίδα 24/7 προσβάσιμη, αρχεία, emails,εφαρμογές,κτλ) το κόστος είναι αμελητέο. Εάν θέλετε περισσότερους πόρους όπως μεγαλύτερο χώρο στο δίσκο ή περισσότερα domains να φιλοξενήσετε σε ένα πακέτο hosting, τότε μπορείτε να αναβαθμίσετε και να πληρώσετε μόνο την διαφορά!

Ελληνικό web hosting

Πάντα να προτιμάτε το Ελληνικό web hosting. Όχι για “εθνικούς” λόγους ή κάτι παρεμφερές. Στο Ελληνικό web hosting θα έχετε μεγαλύτερη υποστήριξη(έναντι ενός Αμερικάνικου hosting π.χ.) και επίσης θα υπάρχουν κοινές ώρες επαφής. Δηλαδή το εργάσιμο ωράριο, που θα έχετε και τη μεγαλύτερη κίνηση στην ιστοσελίδα συνήθως, θα έχετε την ίδια και τηλεφωνική υποστήριξη εάν χρειαστείτε το οτιδήποτε, από την εταιρεία πάροχο.

Πέρα από το πλεονέκτημα της υποστήριξης και της κατανόησης, το Ελληνικό web hosting προσφέρει κι άλλα πλεονεκτήματα όπως:

  • Σημαντική βοήθεια στο SEO μιας και η ιστοσελίδα σας θα βρίσκεται σε Ελληνική ip και έτσι θα έχει πολύ καλύτερους χρόνους ανταπόκρισης
  • Πολύ χαμηλούς χρόνους απόκρισης και ping – η σελίδα σας θα φορτώνει ταχύτατα!
Που θα βρείτε το καλύτερο Ελληνικό και γρήγορο web hosting;

Όλες οι εταιρείες υπόσχονται σχεδόν τα ίδια – ποια εταιρεία όμως μπορεί να σας προσφέρει μια αληθινή εμπειρία στο web hosting , δίχως προβλήματα και περιπέτειες; Αυτό θα το δείτε μόνο μέσα από έμπειρα λόγια ήδη υπάρχων webmasters που μπορούν να κάνουν αξιόπιστες κριτικές, αφού έχουν ήδη δουλέψει πάνω στις συγκεκριμένες υπηρεσίες. Στο www.webhostinggreece.gr θα βρείτε γρήγορο web hosting και προτεινόμενα πακέτα hosting από ιδιοκτήτες ιστοσελίδων που γράφουν τις δικές τους εμπειρίες στο χώρο του ίντερνετ. Έτσι, θα είστε σίγουροι ότι θα αποφύγετε μια ενδεχόμενη «πατάτα» στην αγορά του hosting σας!

Εσείς σε ποια εταιρεία εμπιστευθήκατε την ιστοσελίδα σας; Είστε ευχαριστημένοι;

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *